Hvad skal en videoproduktion indeholde?

Når du har besluttet dig for hvad din videoproduktion skal bruges til, hvor den skal vises, hvem der skal involveres m.v. – skal en række punkter besvares. 
Nogle af disse punkter kan du se herunder.

Budskabet. 

Hvilken fortælling vil du have frem?

Det er altid bedst at arbejde ud fra USP princippet i videoproduktioner. USP er en forkortelse for Unique Selling Proposition og betyder ganske enkelt

: Et budskab af gangen. 

Det kan være svært at finde ens USP. Men prøv at spørge dig selv: 
Hvad er gevinsten for din kunde, ved at købe produktet/servicen? 

Nogle gange er det afledte effekter for dine kunder, som f.eks. “Jeg kan godt lide den måde andre opfatter mig på, når jeg bruger dette produkt”. Andre gange er det mere direkte.

Stil.

Hvilket look skal videoproduktionen have?

Det kan være det glinsende reklamefilm-look, et mere råt dokumentarisk-look, et simpelt look, et dynamisk/uptempo-look – eller noget helt andet.

Her skal du huske at holde din kernekunde for øje.

“Jamen, min virksomhed henvender sig til alle?!” Og det kan den måske også. Men prøv at forestille dig den kunde der er gennemsnittet i forhold til alle de andre, i alder, indkomst, geografi m.v..

DET er din kernekunde. Og ved at sigte efter ham/hende, kan du nemmere ramme ved siden af (af og til) og stadig være sikker på at ramme målskiven.

B-Roll-optagelser. 

Hvilke optagelser skal laves, som kan understøtte den historie videoproduktionen skal fortælle – og den stil du har valgt?

Det handler om at fange øjet! Det kan være optagelser som close-ups, slow motion, drone optagelser, fokus skifte osv..

Disse ting kan virke som ”fyld’ – og det er det måske også. Men b roll optagelser skaber liv og fastholder øjet ved at vise detaljer, interessante vinkler.

Hvis du læser mit indlæg “Video virker i digital markedsføring“, vil du også vide at det handler om at fastholde øjet. Eller faktisk hjernen. Men læs mere i indlægget.

Lyd-design. 

Hvilken underlægningsmusik (hvis nogen), hvilke lydeffekter (hvis nogen)?

Husk på din kernekunde, når vi skal planlægge lydsiden til den videoproduktion! Det nytter ikke noget, at der bruges en ungdommelig musik, hvis produktet er henvendt til seniorer. Omvendt skal man også være forsigtig med at undervurdere hvor ‘frisk’ eller ungdommelig musikken kan være. Det er en hårdfin balance! Nogle gange skal der måske bare være en lille melodistump som afslutning, andre gange er musikken og grafikken det der skaber stemningen i filmen.

Animationsfilm

Herunder ser du et eksempel på en simpel og hurtig film lavet som animation. 
Disse film kan jeg også levere – og de er super gode til at forklare eller undervise dine kunder om et forløb. De fanger opmærksomheden på SoMe, hjemmeside – og LinkedIn.

Alle førnævnte punkter skal være på plads, før jeg kan give dig en realistisk pris på en videoproduktion der rammer direkte ind i det du ønsker.

“Jamen hov! Du skriver at man kan få en videoproduktion til 3000.-kr plus moms?”

Ja, og det kan man også. Men der er også grænser for hvad man kan nå på 1 times optagelser og 2-3 timers redigering. Men er dit ønske enkelt, simpelt og ligetil, så er det prisen. Det er derfor vi tager snakken om “Hvad skal en god videoproduktion indeholde?”

Kontakt mig – helt uforpligtende

“Hvad så, hvis jeg slet ikke har nogen idé til de ting du spørger om?”

Så er du velkommen til at ringe: 26220221

Ring nu
Kontakt uforpligtende